News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

For a Maastricht based Housing management group we put the focus on their new product with a design and content solution.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed (real estate) is a company with many branches in the Netherlands. Active and renowned in the construction industry.

European Synchrotron Radiation Facility

The ESRF needed a new look for their plone-website. They selected Atopia because of the combined plone-knowledge and strong graphic design. Atopia created a installable plone theme product for ESRF.

 

Route 50Plus

— filed under:

Nieuws en informatie over vijftigplussers opsporen, ontsluiten en delen is de voornaamste doelstelling van Route 50Plus.

Route 50Plus

Op de nieuwe site www.route50plus.nl is deze doelstelling vertaald in een overzichtelijk vormgegeven kenniscentrum waarin nieuws is opgenomen uit meer dan 4000 nationale en internationale bronnen. Bovendien is er in het kenniscentrum een groot aantal publicaties te vinden over marketing, media, nieuwe producten en toekomst en trends met betrekking tot vijftigplussers.

Naast het kenniscentrum bevat de site een agenda met een overzicht van komende congressen, seminars en beurzen, een map Facts & Figures en een wegwijzer met contactgegevens van nationale en internationale organisaties. Route 50Plus.nl is een B2B site vooral bedoeld voor bedrijfsleven en pers maar interessant voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de allerlaatste ontwikkelingen binnen de 50pluswereld.

http://www.route50plus.nl

Oplevering: april 2008

Document Actions